Previous Next
 • 1
 • 2
Update: alle competitiewedstrijden tot en met 31 juli afgelast Update 06/05/2020: De Nationale Veiligheidsraad heeft zonet beslist dat alle sportcompetities ver... Read more
GEVRAAGD : VRIJWILLIGE MEDEWERKERS Wie ? Ouders, grootouders, broers, zussen, neven, nichten, sympathisanten, buren, familie van h... Read more
Vacatures trainers Atletiekclub Deinze is een bloeiende club met elk jaar een groeiend aantal nieuwe jeugdatleten. Da... Read more
VACUTURE : vertrouwenspersoon (m/v) Het is belangrijk dat onze club minstens twee personen heeft die bij overschrijdingen van de gedra... Read more
Inschrijven bij AC Deinze   Wens je ook aan te sluiten bij AC Deinze, dat kan ! Men kan aansluiten vanaf de 6e verjaar... Read more

Update: alle competitiewedstrijden tot en met 31 juli afgelast

Read more: Update: alle competitiewedstrijden tot en met 31 juli afgelast

Update 06/05/2020:

De Nationale Veiligheidsraad heeft zonet beslist dat alle sportcompetities verboden zijn tot 1 augustus. De Vlaamse Atletiekliga annuleert daarom alle Vlaamse wedstrijden tot en met 31 juli.

Nog even ter herinnering: geannuleerde wedstrijden worden niet herplaatst in de kalender, ook kampioenschappen worden niet verplaatst met uitzondering van de Belgische kampioenschappen op voorwaarde dat er een relevante datum kan worden gevonden. Over de Belgische kampioenschappen zal later gecommuniceerd worden.

 

Herhaling/verduidelijk van de regel ivm toegelaten sporten vanaf vandaag 4 mei:

  • Fysieke activiteit in open lucht is toegestaan met maximaal twee extra personen, naast de mensen die onder hetzelfde dak wonen, op voorwaarde dat fysieke afstand altijd gerespecteerd wordt. Het zal ook toegestaan zijn om andere contactloze sporten te beoefenen in de buitenlucht. Maar toegang tot kleedkamers, gemeenschappelijke douches en cafetaria’s is nog altijd verboden.
  • Dit betekent dat:
   - een trainer GEEN training kan geven aan verschillende groepjes van 2 atleten.
   - dat een meerkamp(st)er niet in verschillende groepjes de verschillende disciplines kan trainen.

In samenspraak met de LBFA worden volgende beslissingen genomen ivm de Belgische kampioenschappen voor zover de overheidsmaatregelen dit toelaten:

 • BK AC en BK AMH op 15 en 16 augustus

 • BK Meerkampen op 25 en 26 juli

 

De afgelaste wedstrijden worden niet herpland. De KBAB houdt het herplannen van geannuleerde Belgische Kampioenschappen in beraad.

Omwille van de federale maatregelen om het Corona virus te bedwingen, worden alle trainingen (openbaar, individueel) op het terrein van AC Deinze verboden. Ook de toegang tot de atletiekpiste is tot deze datum verboden.

Alle verdere ontwikkelingen kunnen jullie volgen via onze website.

 

GEVRAAGD : VRIJWILLIGE MEDEWERKERS

Read more: GEVRAAGD : VRIJWILLIGE MEDEWERKERSWie ? Ouders, grootouders, broers, zussen, neven, nichten, sympathisanten, buren, familie van het zevende knoopsgat, …


Wanneer ? Zaterdag 4 april 2020 ( VAL jongeren trofee) en/of 

Zaterdag 30 mei ( jeugdmeeting )

Vrijdag 3 juli ( Open meeting cad sch jun sen )

Zaterdag 15 augustus ( KvV cad-sch)

Zaterdag 29 augustus ( Athletic classic meeting )

Zaterdag 19 september ( PK meerkamp dag 1 )

Zaterdag 20 september ( PK meerkamp dag 2 )

Wat ? 

Vacatures trainers

Read more: Vacatures trainers

Atletiekclub Deinze is een bloeiende club met elk jaar een groeiend aantal nieuwe jeugdatleten. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe en bijkomende trainers.

Heeft u interesse of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, aarzel dan niet ons te contacteren.

 

 

3 JEUGDTRAINERS

Wie : Initiator atletiek

Wat : training benjamins, pupillen en miniemen

Waar : atletiekpiste Brielmeersen Deinze

Wanneer : één of twee keer in de week (woensdag & vrijdag) in een beurtrol

TRAINER KOGELSTOTEN

Wie : Trainer B werpen

Wat : training vanaf cadet

Waar : atletiekpiste Brielmeersen Deinze

Wanneer : één sessie in de week, vast te leggen in overleg

TRAINER SPURT

Wie : Trainer B spurt

Wat : training kadetten en scholieren

Waar : atletiekpiste Brielmeersen Deinze

Wanneer : één of twee keer in de week (woensdag & vrijdag)

Interesse in één van deze vacatures ? Neem dan contact op met Rita Van Kerrebroeck via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefoon 0479/73.19.93

VACUTURE : vertrouwenspersoon (m/v)

Read more: VACUTURE : vertrouwenspersoon (m/v)

Het is belangrijk dat onze club minstens twee personen heeft die bij overschrijdingen van de gedragscode of bij problemen met lichamelijke en/of seksuele integriteit kunnen aangesproken worden en die al dan niet in samenspraak met derden de nodige stappen kunnen ondernemen om het probleem aan te pakken.

Inschrijven bij AC Deinze

Read more: Inschrijven bij AC Deinze

 

Wens je ook aan te sluiten bij AC Deinze, dat kan ! Men kan aansluiten vanaf de 6e verjaardag, vanaf het kalenderjaar waarin men 7 jaar wordt, kan reeds een startnummer aangevraagd worden en aan wedstrijden deelgenomen worden.

- Kan--Sen

nieuwe leden : 200,- euro (clubsinglet inbegrepen)

aangesl. leden 175 euro
bij deelname aan 10 clubwedstrijden 25 euro terugbetaling
via premiestelsel tot max. 75 euro terugbetaling vr cadetten en masters, 100 euro vr scholieren en 150 euro voor seniors


- Mas : lidgeld 100,- euro

Vul ons online aansluitingsformulier in en volg de instructies.

 

Bij AC Deinze vinden we jouw privacy heel belangrijk. Daarom behandelen we jouw data als AC Deinze-lid met de grootste zorg.

We verzamelen enkel de persoonsgegevens we nodig hebben voor onze dienstverlening en onze communicatie daarover met jou.

We nemen ook alle gepaste veiligheidsmaatregelen om je gegevens te beschermen. 

Door een wijziging in de reglementering rond de bescherming van persoonsgegevens hebben we ons Privacybeleid bijgewerkt.

Om ervoor te zorgen dat je weet hoe AC Deinze jouw persoonlijke gegevens gebruikt, willen we je daar graag over informeren.

Op www.acdeinze.be/AC Deinze/privacyverklaring AC Deinze lees je meer over het bijgewerkte beleid zodat je op de hoogte bent van je rechten als AC Deinze-lid.

 

Wie is online

We have 15 guests and no members online