Zoeken


AC DEINZE ZOEKT DRINGEND HULP VOOR UITBATEN KANTINE

Wij zijn dringend b_300_150_16777215_00_images_ober.jpgop zoek naar vrijwilligers (M/V) die op woensdag of op vrijdag af en toe een handje kunnen toesteken bij de uitbating van onze kantine.

 

Wie ? Ouders, grootouders of andere familieleden, buren, sympathisanten, …

Wanneer ? Tijdens de trainingsuren op woensdag- of vrijdagavond, tussen 17.00 h en 18.00 h, of vanaf 19.00 h tot ‘het bijna gedaan is’

Altijd ? Als het past. Hoe meer vrijwilligers we vinden, hoe makkelijker het wordt om onze huidige ploeg te ontlasten en de moeilijke datums op te vangen. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat je er altijd moet zijn !

Wat ? Een beetje handig zijn met glazen en dienbladen is natuurlijk altijd meegenomen. En ons team garandeert jullie een spoedcursus biertappen zodat je met trots de titel ‘kantinier van dienst’ kan voeren.

Interesse ? Meld je aan tijdens de trainingen bij onze voorzitter Rita of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zo heb je meteen ook een goed voornemen voor het nieuwe jaar 2016 !

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 146 guests and no members online