Zoeken


Wow , amaai , super!

b_300_150_16777215_00_images_patrick_Stan_en_Lisa.JPGOnze nieuwe jeugdatleten keken hun ogen uit in de prachtige Topsporthal. Met grote ogen wierpen ze een blik op het middenplein. Veel kwam er niet uit ... alleen wow , amaai ,super en kijken en nog eens kijken. Ze waren onder de indruk en niet alleen de atleten maar ook de ouders. 
 
Met 66 jeugdatleten, ouders en supporters was het vak aan het kogelstoten mooi rood-wit gekleurd. Stembanden werden al gesmeerd om onze jeugd aan te moedigen.
 
Het is onmogelijk om al die prestaties te beschrijven maar geven toch enkele details weer.
Uitslag en foto's op de diverse rubrieken.
 
Trainster Hanne moest kijken naar deze jonge bende. Iedereen warmde zich op om daarna het beste van zichzelf te geven. De miniemen  glimlachten even toen ze al die enthousiaste benjamins zagen.
 
Voor velen was het nieuw, effe wennen maar ze genoten van de aandacht en presteerden mooie resultaten. 
Altijd leuk om zien is de 60m bij de benjamins. Ze bleven maar lopen en lopen om als eerste de matten te kunnen tikken aan de overkant van de piste....
Het middenplein was een wirwar van atleetjes en de rood-witte armada viel op. Alles verliep vlot en van bij het begin waren onze allerjongste al bij de pinken. 
 
Het eerste podia was al direct een feit. Ilona pakte het goud, vriendin Enola nam het brons en stonden samen op het podium bij de benjamin meisjes 60m. 
Maar toen moest het moment nog komen van Sienna. Ze stootte de kogel 6m68 ver ! 
Goed voor goud en een nieuw clubrecord indoor!  Fier als een gieter stonden ze daar te pronken met hun medaille.
 
Bij de pupillen jongens vloog Lowie over de horden naar een bronzen medaille op het podia. 
Er was ook nog een spannende race van 1000m met Luka in de hoofdrol. Vanaf de start koos Luka voor het hazepad en gaf dit niet meer af. Nochtans zat er een kuitenbijter in zijn spoor. Maar wat ie ook maar probeerde, Luka hield alles onder controle en won zo deze spannende 1000m. 
Bij de meisjes viel Cloé op. Nam deel aan haar eerste 60m en liep iedereen naar huis in haar reeks. Om dan na de aankomst eens verschrikt om te kijken.... waar is iedereen? 
 
Bij de miniemen hadden we voor het eerst een 300m op een indoor. Dus hier waren al twee clubrecords te verdienen. Onze miniemen gaven het beste van zichzelf. En op deze 300m kwamen ook veel stervende zwanen aan.... Een afstand die onderschat wordt. Iedereen start pijlsnel maar na 180m en op het einde wordt het toch moeilijk om die snelheid aan te houden. Iedereen wilde deze 300m eens lopen want er waren in totaal 22 reeksen...maar prachtig om zien. Alvast een voltreffer voor deze meeting om deze afstand op te nemen in hun programma.
Onze twee miniemen die het clubrecord 300m voor AC Deinze mochten meenemen waren onze klasgenoten uit Nevele. Stan en Lisa ; onze twee explosieve atleten gingen zoals iedereen voluit op deze 300m en behaalden de snelste tijd van de Deinse atleten.
 
Iedereen ging tevreden huiswaarts, blij om hun prestaties en kennis te maken met deze Topsporthal. 
Hierbij willen we alle atleten danken voor hun deelname, inzet en prestaties. Aan de ouders en supporters die je hoorde tot aan de overkant met hun aanmoedigingen. Aan trainster Hanne en Anouska om opwarming en tips te geven ; ons jeugdteam en fotograaf die overal terug te vinden was.
 
Op maandag 26 December trekken we naar onze Riemse krijgers om deel te nemen aan hun prachtige veldcoss. Tot dan!
 
Sportieve groeten.
 
Het jeugdteam.

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 99 guests and no members online