Zoeken


Masters houden kranig vast in 1ste afdeling Beker van Vlaanderen

b_300_150_16777215_00_images_bvv_master_2022.jpg

 

Terwijl onze getalenteerde meerkampers in Herentals de aftrap gaven van hun bijzonder impressionant weekend, en 4 senioren dames uit onze club zich mengden in het internationaal IFAM bommetje in Oordegem, stond ook de BVV voor masters in Lokeren zaterdag op de agenda. Druk, drukker, drukst!

 

Een beker van Vlaanderen, dat is een puzzel beginnen leggen, ontbrekende stukken zoeken, terug afbreken en herleggen tot op de laatste knip. Is nooit anders geweest, vooral bij de masters.

 

Alle stukken van de afgewerkte puzzel van kapitein Philiep stonden zaterdag in Lokeren vastberaden aan de start, ondanks enkelen vast hun wenkbrauwen fronsten bij hun uit te voeren discipline.

 

Het werd een mix van diepgewortelde anciens, frisse 35-tiger, over de streep getrokken (of beter gesprongen) papa van jeugdatleet, allround engel die dit seizoen reeds alle cat uit de nood hielp, à la limite opgeleide sprintster… Kortom, nogal wat atleten die aan de start stonden, buiten hun comfortzone, maar laat dit nu net het interessante en mooie zijn aan een BVV.

 

Geen individuele prestaties maar een ongekende samenhorigheid die ene dag van het atletiekjaar, dreef deze masters, na de afsluitende bloedstollende aflossingen, naar een 7 de plaats op 12 en behoud in allerhoogste afdeling. Elk punt van die 141,5 punten is bijzonder waardevol. Jawel, Lieve vocht zo hard dat ze zelfs een punt in tweeën brak.

 

Onze bezieler, Marc, die ons ooit naar die hoogste afdeling leidde, zag dat het goed was!

 

Dank aan de flexibele houding en stevige prestaties van Kurt D, Stijn, Christophe, Allen, Tom, Johan, Steven, Luc, Veerle, Wendy, Bianca, Kate, Jo, Valerie, Lieve en kapitein Philiep. Een goed herstel aan diegenen die noodgedwongen een stapje achteruit moesten zetten.

 

Even decompressie voor de masters, maar niet te lang!

In het weekend van 11-12 juni worden ze verwacht in Brugge die scone voor het BK.

 

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 151 guests and no members online