Zoeken


PK Veldlopen Oost-Vlaanderen Zottegem 15/01/2023.

Zilver voor Bart Roobroek en brons voor Guust De Smul!

Uiteindelijk stonden er zondag 62 atleten van ac Deinze ingeschreven op de startlijst van het Provinciaal Kampioenschap in Zottegem.
Ik maakte drie overzichtfiches met de uitstlagen van onze atleten:
  1. Kangoeroes en Benjamins
  2. Pupillen en Miniemen
  3. Cadetten / Scholieren / Senioren en Masters
Een dikke proficiat aan alle atleten die aan de start stonden en de koude wind en modder trotseerden. Het was bijzonder zwaar, vele spikes bleven achter en sommigen namen zelfs een modderbad maar dat maakt jullie prestaties er alleen maar mooier op.
1 BRONZEN MEDAILLE EN 2 TOP-10-PLAATSEN:
Lucas Mervilde, 2de jaars pupil, is aan een knap veldloopseizoen bezig. Hij behaalde een 7de plaats.
Auke Van Mulders, een vaste waarde op vele crossen voor ac Deinze, werd 8ste bij de scholieren dames en 5de van de eerstejaars dames.
Podium was er voor Guust De Smul. Hij liep 9 km door de modder in een tijd van 31:12.0 en behaalt hier mee heel knap de bronzen medaille bij de senioren.
Bart Roobroek liep mee in de korte cross voor de heren (4.500m). Hij kwam na 17:45.00 als zesde over de finish. Binnen de categorie masters 55+ mocht hij zilver in ontvangst nemen.
Ik kon tijdens het supporteren voor mijn eigen miniem-atleetje wat foto's nemen van een paar wedstrijden. Ik post deze in het foto-album PK Veldloop 2023. Bijzondere dank ook aan Jessica Van Laeken en Annelies De Clerck die eveneens tijdens het aanmoedigen foto's maakten.
Dank u aan Margot en Sarah voor het opwarmen van onze jeugd en aan Sonja die de atleten in de namiddag begeleidde.
Dank u aan de ouders en supporters om wederom op post te zijn.

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 243 guests and no members online