Zoeken


Rood-wit feestje op Grote Prijs Stad Ieper 05/02/2023!

Terwijl onze jeugd zondag het beste van zichzelf gaf op de cross in Lokeren. Trok een kleine delegatie van senoiren/masters naar de 57ste Grote Prijs Stad Ieper.
VIER ATLETEN, VIER VERSCHILLENDE CROSSEN EN VIER KEER PODIUM!
 
Daan Dhondt, senior, liep de korte cross van 2.700m. Hij pakte overtuigend goud voor Lodewijk Roeygens (ACH) en Wout Van Belleghem (KSA).
Guust De Smul nam dan weer deel bij de senioren op de lange afstand van 9.600m. Hij finishte als derde op 1 minuut van de nummer 1 Steven Casteele (KAVR). Tussen hen nog Alexander Diaz Rodriquez (onbekend).
Bij de Masters stond Bart Vindevoghel aan de start voor een loopje van 6.400m. Hij kwam als eerste over de finish gevolgd op 6 sec door Tom Casteele (KSA) en nog eens 22 sec later door Karel Kerckaert (MACW).
Onze drie mannen werden geflankeerd door een talentvolle dame. Bianca Serroen mocht opnieuw goud in ontvangst nemen bij de masters op de cross van 5.400m. Bianca kwam maar liefst 1 minuut vroeger binnen op haar concurrente Katrijn Van Hulle (AVM). Plaats 3 was voor Ann Parmentier (AZW).
Hele knappe prestaties! Ik vernam dat coach Philiep Steelandt bijzonder fier was op zijn atleten.
Natuurlijk willen we ook onze jeugd feliciteren met hun prestaties in Lokeren en met het afronden van het outdoor seizoen. Op het programma bij de jeugd enkel nog 2 indoorwedstrijden (clubverplaatsingen) in Gent op 11/02 en 26/02. Opvolging voor onze crossers is verzekerd.
RESULTAAT CROSS LOKEREN AC DEINZE:
  • Kangoeroe J: Warre Quintyn en Magnus Pillen
  • Benjamins J: Briek Ronsse – Benjamin M: Noor Mortier, Helena Standaert en Anna Soenen
  • PUP 2 J: Lucas Mervilde (4) en Jules Ver Eecke (24)
    PUP 1 M: Flore Verlinde (13), Loth Decaluwé (34) en Margot Mortier (35)
    PUP 2 M: Phebe Matton (41) en Lentl De Jans (49)
  • MIN 1 J: Brent Haelvoet (18)
Proficiat allemaal!

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 63 guests and no members online