Zoeken


Ongekende talenten

b_300_150_16777215_00_images_IMG_6057.JPG

Eind september, dat is voor de meeste spurters 'relatieve rust'. Dat is geen groen licht voor platte rust, maar wel een moment van sporten naast de piste. Het voetbaltoernooi voor atletiekclubs is dan ook een ideale activiteit voor de teambuilding en om relatief te rusten.

 

 

Voor het eerst was er ook een vrouwencompetitie en dus trokken 19 lustige AC Deinzenaar naar Gentbrugge voor den dagje voetballen. Sven, Angelo, Wouter P, Kristof, Bram, Anthony, Brent, Nolan, Lander, Charlotte, Emma C, Emma VdW, Jana, Marlien, Anouska, Hanne, Linde, Laurence en Els waren er klaar voor. Sommigen hadden bijna evenveel stress als voor een BK ;).

De mannen mochten als eerste aan de slag. In een poule van 5 team en met 3 overwinningen, dat zou genoeg moeten zijn voor de kwartfinales. Toch spande het nog en waren er penalties nodig om uitsluitsel te gegven. Maar met onder andere een streep van Angelo en een stippellijn van Wouter konden ze zich plaatsen voor de kwartfinales. Daar eindigde het jammer genoeg, maar op een totaal van 27 ploegen was dat een prima prestatie!

Voor de meisjescompetitie schreven zich 9 ploegen in. Zou de kwaliteit even hoog zijn als de jongenscompetitie...? Onze eerste wedstrijd was tegen PRObbens. Met ongelooflijk veel inzet, maar als 'kiekens zonder kop' vlogen we erin. We bouwden een voorsprong uit, maar hebben het uit handen gegeven door toch op een gelijkspel te eindigen. Geen nood, met winst en drie doelpunten verschil konden we toch nog onze poule winnen. Enkele tactische richtlijnen zorgen ervoor dat we dat ook klaarden. 3-0 tegen OEH. Maar achteraf bleek er een foutje gebeurd te zijn bij het noteren van de scores en werden we toch 2de in onze groep. Jammer genoeg werd ons bezwaar van tafel geveegd en speelden we dus voor de 4de tot 6de plaats. We lieten het niet aan ons hart komen en wonnen nog 2 wedstrijden. Zo werden we 4de en kregen we van de organisatie een troostprijs. Want met 3 overwinningen, 1 gelijkspel en zonder verlies zijn we toch de morele winnaar.

Het leukste van al was de ongelooflijke inzet van iedereen. Als één team met afgemeten passen of lucky shots, fijne dribbels of schijnbewegingen, strakke trappen of een gat in de lucht, gepakte penalties of onhaalbare ballen...

We konden terugkrijgen op een heel fijne dag die nog werd afgesloten met een BBQ en de Fancy Socks Party.

Op naar volgend jaar?

Onze truitjes zullen er tegen dan wel zijn ;)

Comments   

0 #1 retail store signs 2016-02-08 02:45
Which surprises me generally) and I do know the entire classes I have discovered along the
way in which will continue to serve my success in the future!
Quote

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 66 guests and no members online