Zoeken


Karolientje ging kijken naar de Relays

Onze cadetten meisjes staan vol ongeduld te wachten op het startschot
Onze cadetten meisjes staan vol ongeduld te wachten op het startschot

 

Der lag veel moder in Gent. Frank van teevee had gezegt dat de zon zou scheinen maar ik heb ze niet gezien. Der was wel een strant. Maar geen golfbrekers en speitig dat er geen go karren waren om mee te rijden. En der waren ook geen ijsjes.

 

 

 

Somige lopers zeiden dat ze blaren hadden gelopen, maar dat was niet moeilijk want het lag er vol met blaren. Ze moeten zo nie stoefen.

De lopers moesten tussen hekkens en linten lopen en ze moesten ne stok vast houden.

Der was ook een groot root springkasteel maar ik mocht daar nie op. De meneer met dat vlagske zei dat de lopers daar moesten onder lopen en dat da veel te gevaarlijk was.

Maar ik geloof da nie. Ik heb daar al over geleert op school. Dat is dieskriemilinasie!

Steeven heeft nie mee gelopen want hij was zijne bril verlooren. Filiep was moe.

De loopers haden ook grote pinnen op hun schoenen gedaan. De voetbalers doen dat ook maar die zijn nie zo scherp want dan zou hunne bal plat geraken. Maar de loopers hebben genen bal

Wouter eeft heel hart gelopen. Die heeft zeker drie keer onder het springkasteel geloopen. Marc ook. Stein was ook moe. Karien, Elsie en Sabien hebben ook geloopen. Elsie hat maar 1 broekspijp aan!

Laanaa was rap trug aan het springkasteel Ze hat kou. Nicole hat honger want aar kintje hat hare sjokolat opgeeten. Er waren ook meiskes die hunne stok waren verloren. Ze hebben die niemeer gevonden. Ik denk da Ellen en Jaanaa die hebben gepiekt. Kamila eeft wel goet geloopen, maar Kaatje was er nie bij. Johan eeft op zijnen arm geteekent zoals de indijanen. Maar de andere loopers waren nie bang van hem.

Der hebben nog meiskes en jongens geloopen maar die ken ik nie. Jan was spesjaal van frankrijk gekomen om te loopen! Aneleen, iene en kimberlie waren braafst vandaag. Ze heben goed geloopen! Der zat ook ne meneer bovenop een kraan. Ze lieten die helemaal naar booven gaan in een stoel maar dan dierf hij der nie afspringen.

Lieve eeft nu niet gesprongen. Der was nogtans een zantbak maar ze hat geen goesting. Ze hat kou. De vetteranen hebben ook niet met ne stok gesmeten nu. Ik vont dat wel spijtig. Der was een lijn in het gras om met de stokken om ter verst te smijten, maar ze begonen der gewoon mee te lopen en hebben nie gesmeten.

Der eeft ook niemant met nen bol gelopen. In de groote tent eb ik snoep gekregen. In de wiptent mocht ik nie binnen. Steeven zei dat ik daar te kein voor ben. Maar ij is zelf nog klein.

Ik wil nog mee gaan kijken als de loopers in het velt gaan loopen. Want die maken hun wreed vuil. Bert was dat ook. En zijn mauwen waren tekort maar der zat geen bannaan in zijn oor. En der was ook ne meneer met nen bromer aan het rijden tussen de loopers. Ik vint da wel gevaarlijk want ze kunen zijn banden plat steken met hun pinnen.

Rony eeft ook geloopen maar na één ronde hat hij geen goesting niemeer. Rony is nie
graag moe. Mark wel, want hij bleef maar loopen, recht naar den toog.

Als ik nog veel gaa kijken ga ik nog veel op teevee kommen. Op sportwiekent.

Maar der moeten wel ijsjes zijn want anders gaa ik in tvervolg naar den bollekeskros kijken!

 

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 209 guests and no members online