Zoeken


Uitzonderlijk vervoer na PK outdoor

b_300_150_16777215_00_images_pk_outdoor.JPG

 

Niet de moeilijke wegwerkzaamheden of het wispelturig weer van het afgelopen weekend bezorgde AC Deinze kopzorgen, wel een onderaannemer vinden die met uitzonderlijk transport niet minder dan 33 medailles naar Deinze kon voeren. Met in totaal 16 gouden, 11 zilveren en 6 bronzen medailles presteerden onze rood-witte atleten zelfs nog beter dan het PK indoor.

 

 

 

Dag 1 was in Lebbeke voor velen een ijskoude dag om snel binnen te zitten en genieten van één of andere soort gerstenat. Sommigen lieten zich verleiden tot een aperitiefwijntje en andere hadden zelfs geen drank nodig om zich te verwarmen. Een romantische opwarmronde was voldoende.

Clubrecords sneuvelden, eyof limieten werden aan flarden gelopen. De ene voor het eerst op het podium, de andere kenden al beter de weg. Een opsomming van het eremetaal (met begrip voor eventuele vergetelheden):

Goud: Hanne (polsstok), Fien B. (300H), Emma VDW (400H), Chlöe (ver en 100 m h), Tobias (100 m), Camilla (1500 m), Hanne (ver), Larissa (Speer)

Zilver: Jonas DB (hoog), Marlien (400 m), Fien S. (80m h), Céline (3000 m)

Brons: Maarten (hoog)

Dag 2, het weer maakte een bocht van 180° en voor velen was het voorjaarszonnetje in Beveren welkom na de eerste ‘herfstdag’ . Deinze ging voort op zijn elan en ook op deze tweede dag was het podium eerder rood-wit. Na de 100 m sch dames wordt er zelfs gespeculeerd om in navolging van de indoorhal het podium een nieuw kleurtje te geven. Plaats 1,2,3 en 5 voor ACD. Bam, zou André zeggen.

Goud: Jorg (polsstok), Jonas DB (speer), Larissa (kogel), Tobias (ver), Brian (polsstok), Chloë (100 m), Jasper (110 m h)

Zilver: Justin (polsstok), Larissa (discus), Kimberley (800 m), Jasper (ver), Laurence (100 m), Maarten (100 m h), Jonas DB (hinkstap)

Brons: Emma C. (100 m), Jorg (100 m h), Tobias (110 m h), Fabian (speer), Ewout (3000 m)

Opnieuw, mochten fouten in de medailleverdeling te vinden zijn, laat het ons weten.

Een schitterend begin van het zomerseizoen! Thx aan de talrijke supporters, ik denk dat veel clubs ons graag zien komen. Thx aan de trainers, ik denk dat veel clubs jullie iets minder graag zien komen. Thx aan de atleten, ik denk dat veel clubs zich erbij hebben neergelegd.

Bart

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 138 guests and no members online