Zoeken


10 jarig clubrecord sneuvelt op de eerste indoormeeting te Gent!

Enkele jeugdatleten  kwamen de sfeer al opsnuiven van de  eerste indoormeeting in functie van de komende clubverplaatsing volgende week zaterdag  te Gent...

 

Bij de benjamins kwamen 2 meisjes opdagen ; Flo Christiaens en Lisa Vermeulen. Het begon al uitstekend bij de eerste proef : 60m . Met een supertijd van  9.75 snelde Lisa naar de 2’ plaats van de 59 atleten en 3 atleetjes  liepen hier exact dezelfde tijd ,dat  zou drummen geweest zijn op een podium…Bij  het verspringen van Lisa was het direct bingo “ 3.53m “ de eerste plaats  en het  10 jarige clubrecord van Katerina Van der  Plaetsen  werd met  1 cm verbroken. Haar tweede sprong was 3.52m ( =vorig clubrecord ) en kijken dus uit naar de verdere bevestiging volgende week bij onze clubverplaatsing.

Met de pupillen trad onze “ kanibaal” Gerben De Paermentier  in de arena en won met verve de 1000m in een héél scherpe tijd van 3.13.08 en ook hier komt het clubrecord  in zicht…                   Met Stien Christiaens en Marthe Van Der Eecken hadden we ook 2 pupillen meisjes .

Onze miniemen meisjes waren ook aanwezig op deze meeting ;  Katrijn De Winter ; Marie Segers en  Sara Vanhalst . Bij de jongens kwamen Ferre De Groote , Kjell De Schanfeleire en Milan Van De Walle in actie. Bij het polstokspringen kwamen er maar drie atleten in actie en eindigde Kjell tweede en Ferre derde. Volledige uitslag kan je bekijken  in de rubriek Uitslagen-overige.

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 137 guests and no members online