Premiestelsel AC Deinze 2020-2021

Beste atleten

Zoals elk jaar zijn er in ACDeinze op verschillende manieren financiƫle tegemoetkomingen voorzien.
Voor het seizoen 2020-21 zijn bepaalde bedragen gevoelig opgetrokken!

 

 

-Eerst en vooral is er een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld voorzien voor benjamins tot en met seniors ten bedrage van 25 euro bij deelname aan minstens 10 wedstrijden. Het attest kan hiervoor gedownload en ingevuld worden en om het even wanneer op het secretariaat afgegeven worden waarna terugbetaling zal gebeuren.
-Verder is er het premiestelsel waarbij aan de hand van de resultaten en deelname aan wedstrijden via een bepaalde puntentelling premies uitgeloofd worden. Zie hiervoor het reglement en gebruik voor het doorgeven van de gegevens enkel de Excel-tabel aub.
-Er is ook een vergoeding voorzien voor het leveren van bepaalde prestaties, zie hiervoor ook de lijsten voor mannen en vrouwen.
-Tenslotte zijn er vergoedingen voorzien voor deelname aan internationale wedstrijden.

Gelieve voor premiestelsel, prestatievergoeding en internationale vergoedingen de formulieren door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aub! De atleet is zelf verantwoordelijk voor het doorsturen, ten laatste op 1 december 2020.
Om van deze vergoedingen te kunnen genieten dient het lidgeld voor het seizoen 2020-21 ten laatste op 1 januari 2021 betaald te zijn!

Aan allen alvast veel succes gewenst!

 

 

 

 

Wie is online

We hebben 77 gasten en geen leden online