Joggings data AC Deinze Welkom op de joggings van AC Deinze : Op volgende zondagen (in de voormiddag) : 20 jan. 2019 &am... Read more
Vacatures trainers Atletiekclub Deinze is een bloeiende club met elk jaar een groeiend aantal nieuwe jeugdatleten. Da... Read more
VACUTURE : vertrouwenspersoon (m/v) Het is belangrijk dat onze club minstens twee personen heeft die bij overschrijdingen van de gedra... Read more
Inschrijven bij AC Deinze   Wens je ook aan te sluiten bij AC Deinze, dat kan ! Men kan aansluiten vanaf de 6e verjaar... Read more

Tickets Memorial 31 augustus 2018

b_300_150_16777215_00_images_memorial.jpg

Naar goede gewoonte zijn er voor de jeugdatleten via onze club opnieuw tickets aan zeer gunstige voorwaarden te verkrijgen voor de Memorial Van Damme van vrijdag 31 augustus 2018.

 

De tickets voor kinderen tot 16 jaar (geboortejaar 2002) kosten 5,00 euro. De volwassenen betalen 25,00 euro (tribune 4).

Graag snel en enkel via mail inschrijven vóór 5 augustus 2018 op het volgende e-mailadres:

-       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om praktische redenen zullen na die datum geen aanvragen meer worden aanvaard.

Betalingen dienen via overschrijving te gebeuren vóór 5 augustus 2018 op het rekeningnummer BE28 1032 2165 9620 van Guy Vermeiren (vermelding Memorial + naam + aantal/soort tickets).

Misschien geraken wel enkele van onze atleten geselecteerd voor het (voor-)programma. Dit mag je zeker niet missen ! We houden jullie op de hoogte !

Gezien het aantal tickets beperkt is (zowel voor kinderen als volwassenen beschikken we over 40 kaarten), zullen ze worden toegewezen in functie van de besteldatum. Vlug reageren is dus de boodschap !

Dit jaar wordt voor het eerst ook een leuke wedstrijd georganiseerd: “Maak het mooiste spandoek”. Er wordt gevraagd om, net zoals in het voetbal, een echte “tifo” te maken en met een origineel ontwerp te supporteren voor Nafi Thiam, Philip Milanov en alle andere sterren van de Memorial Van Damme, misschien zelfs voor onze eigen Thomas Van der Plaetsen. De jeugdtrainers hebben reeds toegezegd om deel te nemen en zullen hieromtrent de atleetjes tijdig verder inlichten.

Wie is online

We hebben 120 gasten en geen leden online