Zoeken


Primeur voor België de AC Deinze app

app logo.png

Met enige trots stellen we ons nieuwste product voor: de AC Deinze app voor Smartphones en Tablets. Momenteel nog enkel voor toestellen met iOS besturing (Apple).  

Dank zij deze applicatie beschik je op elk moment over de meest actuele informatie inzake nieuwsberichten, clubrecords, wedstrijden en live resultaten.

 

We zijn er achter de schermen al maanden mee bezig, maar eindelijk kregen we van Apple op 23/3 het groen licht en werd onze app officieel in de Apple Store beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Programmeur Bart Smolders heeft er een mooi werkinstrument van gemaakt die op vele wedstrijden uitvoerig kan gebruikt worden door atleten en supporters.

b_300_150_16777215_00_images_app_beeld_1.png

 

De app is opgevat in vier verschillende onderdelen.

De nieuwsberichten worden online overgenomen van onze website. Eenmaal ingeladen, zijn deze ook beschikbaar zelfs wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.

 

 

 

 

 

 

b_300_150_16777215_00_images_app_beeld_2.png

Het bijhouden en verwerken van de clubrecords was al een paradepaardje van onze club. Deze uitvoerige database is nu ook verwerkt in onze app. Nieuw daarbij is de historie van onze clubrecords. Hierbij wordt tot 15 jaar teruggegaan.

 

 

 

 

 

 

 

b_300_150_16777215_00_images_app_beeld_4.png

Ook de kalender van eigen wedstrijden en clubverplaatsingen heeft een plaatsje gevonden in deze app. Waar beschikbaar, is speciaal een link voorzien naar het uurrooster van de betreffende wedstrijd. Na afloop, wordt dit uurrooster vervangen door de uitslag als pdf vorm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b_300_150_16777215_00_images_app_beeld_3.png

Als vierde onderdeel, en dit is een absolute wereldprimeur, worden de AC Deinze wedstrijden op de dag zelf weergegeven onder een bijzondere vorm. Alle deelnemers en proeven zijn direct beschikbaar. Uurschema, startlijsten en reeksen worden live weergegeven. Van zodra de uitslagen beschikbaar zijn, worden deze gestreamd naar de app. Een perfecte integratie tussen de Timertronics tijdsregistratie en de ACD app.

 

 

 

 

 

b_300_150_16777215_00_images_app_beeld_5.png

Waar beschikbaar worden zelfs de fotofinisch weergegeven. Ook na de wedstrijd blijft deze uitslag onder deze vorm beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn uitermate trots dit als eerste club te mogen voorstellen en kijken dan ook uit naar onze eerste wedstrijd de Val jongerentrofee op 4 april waar deze app zijn vuurdoop zal kennen.

Hierbij willen we Bart Smolders nogmaals uitvoerig bedanken voor het schitterende werk wat hij geleverd heeft.

De AC Deinze app is beschikbaar voor toestellen vanaf iOS 8.1 https://appsto.re/be/0wum6.i

 

 

 

 

Wie is online

We hebben 54 gasten en geen leden online