Zoeken


Wie helpt Calvert ? Oproep aan ouders van benjamins en pupillen

Wij ontvingen op de club een verzoek van Calvert, een bewonertje van het MPI Heilig Hart uit Bachte. Calvert zou graag vanaf het voorjaar op vrijdagavond van 17 tot 18 h. meesporten, en zoekt vervoer en begeleiding. Wie helpt Calvert ? {mxc}

Hierna de volledige tekst van het mailtje :

Ik ben Calvert. Ik woon in het Heilig Hart (MPI Bachte). Ik heb een verstandelijke beperking en ben doof. Ik hou veel van sporten en spelen. Ik zou heel graag meesporten bij AC Deinze en dit iedere vrijdag van 17 uur tot 18 uur.

Ben jij ook sportief en heb jij de tijd om mij te begeleiden van en naar de atletiekpiste van Deinze, dan kunnen wij samen een uurtje sporten. Voor vragen of meer info, neem contact op met Kurt Desmet, coördinator vrijwilligerswerk MPI, tel. 09/387.77.11 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien er ouders zijn van benjamins of pupillen die Calvert willen helpen, kunnen zij ofwel contact opnemen met dhr. Kurt Desmet, ofwel hierover onze jeugdtrainster Sonia Van Renterghem aanspreken.

Met dank bij voorbaat in naam van Calvert.

Wie is online

We hebben 247 gasten en geen leden online