Zoeken


PK Lokeren jeugd 1x Goud 5x Zilver 2x Brons

Ondanks de weersvoorspellingen was het toch nog een prachtige dag voor de atletiekatleten

om op het Provinciaal Kampioenschap deze loop en kampnummers te bekampen. Alleen gans op het einde viel de regen met bakken uit de hemel en moest het hoogspringen pup meisjes gestaakt worden.

 

Maar vooreerst dank en een dikke proficiat aan al onze aanwezige atleten ;  Jana, Ashley ,Loeka en Lisa ; Arjen, Lander, Lowie, Matisse en Stan waren onze benjamins. Merel , Lieze , Louise , Marthe , Stien , Naomi , Kaat en Axelle ; Kenji , Thijs , Elias , Lukas , Nathan en Gerben de pupillen van dienst . Onze miniemen waren Laure , Ann-Sofie , Marie, Sara ; Victor D , Victor G. , Emiel , Mathis , Arnout , Quinten , en Camille .

Onze benjamins uit Nevele ; ook klasgenoten ; hadden een deal afgesproken... allebei voor een podium gaan. En hun deal ging door. Onze snelle spurter Stan kreeg brons bij een ijzersterke 60m. Lisa wou doodgraag ver doen na één maand inactiviteit en haar heroptreden werd beloond met brons.

Bij onze pupillen meisjes was Marthe in bloedvorm. Zilver bij kogel en brons bij de discus. Onze kanibaal Gerben bracht het goud mee van de 1000m . Héél sterk gestart en liep een verstandige 1000m om het dan af te maken op het einde.

Onze miniemen houden van hogere sferen....Marie ; ook in bloedvorm, behaalde zilver bij het hoogspringen en discus . Camille behaalde ook zilver bij het hoogspringen , superspannend ; was niet goed voor hartlijders ; en met twee atleten eindigden ze op dezelfde hoogte. Maar door één sprong meer te moeten springen won Camille dus zilver.

Er waren ook bijzonder veel vijfde plaatsen,dit viel wel op . Belangrijkste is dat iedereen met plezier en concentratie hun proeven uitvoerden, elkander steunden in de proeven en je zag ook dat onze clubatleten een hechte groep vormden.

Nogmaals dank aan onze atleten en ook aan de aanwezige jeugdtrainers die overal opdoken om op te warmen, tips te geven of bij te sturen.Hopelijk heb ik niemand vergeten , want op dit moment was er nog geen volledige uitslag ter beschikking van dit PK....

Er zijn ook nog 30 persoonlijke records gesneuveld; dus mogen we van een geslaagd P.K. spreken van onze jeugdatleten.

Sportieve groeten;

Het jeugdteam.

Wie is online

We hebben 229 gasten en geen leden online