Zoeken


Jeugdmeeting Oudenaarde

Afgelopen zaterdag waren de benjamins, pupillen en miniemen te gast in Oudenaarde voor de voorlaatste proef van de interregio.  Kwam het door de weersvoorspellingen die niet zo denderend waren of door de rode duivels, maar het was niet zo'n stormloop van deelnemers, slechts 148 deelnemers, waarvan 33 van Deinze. Overal waren er minder dan 25 atleten, dat wilde zeggen dat iedereen 3 pogingen kreeg in de kampnummers.

 

Bij de benjamins jongens was er een mooie 4 de plaats weggelegd op de 600 meter voor Debruyker Lowie in 2.06.49. Bij het verspringen hadden we een tweede plaats voor  De Ketelaere Stan met 3.53 m en een 5 de plaats voor De Bruycker Lowie ( 3.33 m). Bij het hockeywerpen was er een 5 de plaats voor De Wilde Wout (21.42m), Stan gooide 7 cm minder ver en was goed voor plaats 6 en was er voor De Bruycker Lowie nog een 9 de plaats weggelegd.

 

Bij de benjamins meisjes had Loeka Vanhoutte in een felle strijd verwikkeld met een atleetje van ASVO. Maar Wie Loeka kent, weet dat ze nooit opgeeft en altijd een mooie eindspurt in petto heeft en een eerste eerste plaats in haar reeks in haar nog prille carrière. Christiaens Flo was 4 de. Bij het verspringen heeft Lisa Vermeulen niet veel tegenstand en ze was primus met 3.47m, De Wilde Jana bewijst dat je niet groot moet zijn om ver te springen en behaalde een 6 de plaats(3.05 m), Flo Christiaens werd eveneens 6 de met dezelfde afstand ( 3.05 m)Terwijl Vanhoutte Loeka een 9 plaats behaalde (2.86 m)  en Dooms Asley een 12 plaats(2.72 m).

Dan was er ook nog hockeywerpen en daar deden de meisjes het terug verre van slecht. 2 de plaats Voor Lisa Vermeulen (16.23m) een 7 de plaats voor Christiaens Flo (13.84m) en een 8 ste plaats Voor Vanhoutte Loeka (13.70m).

 

 

 Bij de pupillen jongens liep Nathan Boone zich de ziel uit zijn lijf en zag dat beloond met een 3 de plaats bij de 1000 m in de 1 ste reeks. In dezelfde reeks werd Lucas Lamont als 5 de afgevlagd.

Bij het hoogspringen was er een 10 plaats voor Nathan Boone, met 1.15 m.

Bij het kogelstoten werd Lucas Lamont eerste Deinzenaar op een 13 de plaats met 5.92m

 

Bij de pupillen meisjes werd er in de eerste reeks 1000m serieus strijd geleverd. Marthe Van der Eecken liep de ganse wedstrijd op een 2 de plaats, maar in de laatste meters werd ze het zilver nog afgesnoept door Lize Licket. Christiaens Stien was heel traag gestart en liep als laatste in de eerste ronde maar bleef de ganse wedstrijd mooi opschuiven en werd nog mooi 4 de, voor Kaat Dewaele.

In de tweede reeks werd Merel Campe 5 de.

In het hoogspringen was er een tweede plaats voor Christiaens Stien (1.15 m), Lize Licket werd 3 de, eveneens met 1.15 m en Marthe Van der Eecken werd 6 de met eveneens 1.15 m.

Axelle Deschuyter werd 9 de met 1.10 m.

In het kogelstoten gaf Marthe Van der Eecken iedereen het nakijken met 7.75 m.

 

 

Bij de miniemen heren hebben we enkele goede sprinters, zo was er een 2 de plaats in reeks 1 voor De Waele Arnout, in reeks 2 was Dhondt Mathis 2 de, In reeks 3 was Camille van de Cauter de primus en in reeks 4 snelde Emiel Botterman als 2 de over de streep.

De 1000 m, 1 ste reeks een blitzstart van Mathis Dhondt en de ganse wedstrijd bleef hij het tempo bepalen. Een mooie overwinning in 3.15 min. 20 sec later werd Camille Van de Cauter als derde afgevlagd.

Dan speerwerpen, daar behaalde Camille Van de Cauter een 2 de plaats, hij gooide de speer 30.06 m verder., Desmet Victor plantte ze iets dichter, 29,94 m en Victor Goedertier werd als 9 de genoteerd (23.95 m)

 

Bij de miniemen meisjes was er in de tweede reeks 80 m voor Anne Sophie Dooms een 2 de plaats. In reeks 3 werd Marie Segers eveneens 2 de.

Bij het verspringen was Marie Segers aan de winnende hand, maar de laatste atleet besliste er in haar laatste poging nog anders over. Maar het werd toch nog een mooie gedeelde 2 de plaats met 4.35 m. Sarah Vanhalst had eerst twee nulsprongen, maar derde keer goede keer en met 4.24 m is dat een 4 de plaats waard.

Bij het speerwerpen werd Sarah Vanhalst de beste van Deinze, een 4 de plaats met 18.65 m. Segers Marie werd 8 ste met 17.42 m en Anne Sophie Dooms werd met 16.14 m nog 9 de.

 

Kortom we hebben mooie wedstrijden gezien waarbij iedereen het beste uit zichzelf heeft gehaald. Nu is er eventjes wat tijd voor vakantie en vanaf 5 augustus is weer iedereen welkom op de piste om zich stilletjes op te maken voor het tweede deel van de zomercompetitie. 

Te beginnen met het pk aflossing op 17 augustus in Sint Niklaas. Er zijn nog ploegjes niet compleet, dus al diegene die nog wil deelnemen breng je trainer zo vlug mogelijk op de hoogte.

 

 

 

Wie is online

We hebben 186 gasten en geen leden online