Zoeken


11 medailles op de KVV Cad et Sch

Augustus en september zijn de maanden van de kampioenschappen. Traditioneel wordt op 15 augustus het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren georganiseerd. Dit jaar streek de Vlaamse karavaan neer vlakbij de Menenpoort te Ieper.

ACD behaalde 4 x goud , 3 x zilver en 4 x brons en kon dus terugblikken op een ijzersterke prestatie.

 

 

Scholier Tobias bevestigde zijn absolute hegemonie en behaalde er dubbelgoud ! Zowel bij het verspringen, als bij de 100m stak hij met kop en schouders boven de anderen uit. Het zal hem veel vertrouwen geven voor het komende Belgische kampioenschap meerkamp.
Ook bij de scholieren vertrok Brian bij het polsstokspringen niet echt als topfavoriet. Geholpen door het weer en een herwonnen zelfvertrouwen, haalde hij het uiteindelijk vrij gemakkelijk in het polsstokspringen. Ook Jorg was de beste in deze discipline, maar dan bij de cadetten. Hij kan dan ook, zoals Tobias, uitkijken naar een mooie prestatie op de meerkamp.

 

Celestine speelt de laatste maanden een rol bij het hoogspringen. Ze behaalde zilver.
Larissa behaalde zilver in het kogelstoten (SCH – 14m04), dit in een alweer nieuw clubrecord. Ook Jorg verpulverde zijn oude clubrecord in het speerwerpen (CAD – 54m60).

 

Fiens S (SCH) behaalde de bronzen plak bij de horden. Ermé (CAD) was 3de in het verspringen , Hanne (CAD) in het polsstokspringen en Justin (CAD) in het kogelstoten.

 

Ondankbare 4de plaatsen waren er voor Larissa (Discus), Fien S (ver) en Brian (100m)

Ook de volgende atleten waren geselecteerd om zich te meten met de beste van Vlaanderen : Fien B (300mH); Tristen & Berend (300mH); Brent (800m);Hanne (ver); Julie VWb (Hoog); Ermé (100m); Klaas (400m) en Arthur (100mH)

Een sterke ploeg die ook met grote ambities de nationale kampioenschappen kan aanvatten.

 

 

Wie is online

We hebben 129 gasten en geen leden online