Zoeken


Knappe prestaties van de jeugd in Wachtebeke.

 

 

Het werd weer een massale opkomst in Wachtebeke voor BK cross. Veel reeksen met meer dan 100 deelnemers en sommige reeksen haalden zelfs de kaap van 200. Het was fris en kil, maar toch kregen we enkele hartverwarmende prestaties te zien.

 

 

 

Voor de meisjes benjamins werd het spannend een ploeg samen te stellen. Maar uiteindelijk kregen we 4 enthousiaste dames aan de start. Zij liepen op hun waarde en werden 35ste.

 

De jongste mannen van Deinze stonden met 4 ploegjes aan de start. Een ongekende weelde.

 

Inzet, motivatie en enthousiasme straalden van hun gezichtjes en ik droomde al stilletjes …

 

Het viertal Senne, Arjen, Matteo en Lowie hadden heuse plannen gemaakt, … Senne ging er als een duivel uit een doosje vandoor en gaf met een kleine voorsprong de stok door. Arjen deed er nog een schepje bovenop. Matteo loste alle verwachtingen in en Lowie sloot met bravoure af. Samen hadden ze 32’’ voorsprong bijeen gelopen voldoende om Belgisch Kampioen te worden. Mijn droom kwam uit…

 

In hun kielzog eindigden de andere ploegjes 22ste, 38ste en 43ste. Fantastisch!

 

Bedankt allemaal…. Jana, Liesje, Ona, Ashley, Senne, Matteo, Arjen, Lowie, Djibril, Lukas, Jonas, Matteo, Kobe, Miel, Eppo, Arnaut, Iben, Marek, Wout,Maarten, … en Lander op het thuisfront. Houd die inzet vast tot bij de cadetten…

 

Dapper streden de pupillen meisjes, Loeka Vanhoutte en Kaat Dewaele en jongens, Jorre Lefever (109), Maxim Van Parijs (117) ,Stan De Ketelaere (90)en Wout De Wilde(101) hun strijd.

Bij de tweedejaars pupillen streden Lukas Lamont en Roel DeBlaere een onderling duel om de 47ste en 46ste plek. Ook Lowie Buys(64), Thijs Van Renterghem(80), Bram Van Hoecke(86), Thomas Bauwen(95)s, Tijl Cocquyt(98) en Aiko Rogge (100) bemachtigden een plaatsje in de uitslag tussen de meer dan 100 deelnemers.

 

Voor de miniemen hield Merel Campe de rood-witte kleuren hoog. Zij werd knap 25ste . Verder nog vermelding Van Naomi Van Quathem (58), Lieze Icket (68) en bij de tweedejaars voor Laure Van Houtte (90) .

Bij de jongens miniemen eindigde Gerben De Paermentier puik 8ste. Ook Kobe D’Hondt (97)stond in diezelfde reeks zijn mannetje. De tweedejaars miniemen waren collectief sterk met een 13de plaats voor Ferre De Groote, een  22ste stek voor Pieter Van Hoecke, en 25ste voor Milan Van de Walle. Arne D’Hondt, Mathis Van de Walle en Viktor Coppenolle werden knap 50ste, 57ste en 65ste.

 

Lisa Van Renterghem warmde als enige op voor de cadetten meisjes en werd verdiend 33ste bij de tweedejaars.

Quinten Vandenberghe liet bij de eerstejaars cadetten zien dat inzet, motivatie en regelmatig trainen loont. Elke cross laat hij er een paar meer achter zich, en dit was niet anders op het BK  (68ste op 79). Proficiat !

Bij de tweedejaars werden de machtsverhoudingen binnen de club gerespecteerd: Brent Declercq 20ste , Jaad  Vankauter 24ste en Michiel Dooms 66ste. Jaad liep een dijk van een wedstrijd en zat de jarige Brent dicht op de hielen.  

Krijgen we nog mooie duels in het vooruitzicht?

 

Wie is online

We hebben 100 gasten en geen leden online