Zoeken


Beker Van Vlaanderen weekend PUP/MIN update 2

Dit weekend hebben we de Beker Van Vlaanderen voor onze pupillen en miniemen jeugdatleten.

Onze meisjes bijten de spits af op zaterdag 16 April vanaf 13u30 te Roeselare. Onze jongens zullen dan op zondag vanaf 13u30 onze kleuren verdedigen te Wervik. De ploegjes werden samengesteld door onze jeugdtrainers.  Succes aan iedereen!

Ondertussen is de einduitslag bekend gemaakt. ...

We eindigen op een knappe 4' plaats. Bij koud weer met soms lichte regen gaven onze meisjes het beste van zichzelf. Met links en rechts wat positieve uitschieters , en ook een goeie wedstrijd voor de teamspirit!  Proficiat alvast aan alle jeugdatleten die deelnamen en onze jeugdtrainers die onze jeugdatleten goed in de gaten hielden en tips gaven. Succes morgen voor onze jongens te Wervik. Doen ze beter dan de meisjes? Morgenavond volgende update.

De max.temperaturen waren nog verder gezakt en met een strakke wind voelde het nog kouder aan. Niet ideaal om aan de kamp en loopnummers deel te nemen. Maar onze jongens deden het toch prima en deden één plaatsje beter dan de meisjes. Zo eindigden we op een mooie knappe derde plaats , juist naast de kwalificatietickets. Alvast proficiat aan onze jongens met hun prestatie's , supporters en aan de jeugdtrainers.

Sportieve groeten;

het jeugdteam.

 

Wie is online

We hebben 111 gasten en geen leden online