Zoeken


BK estafetten: goud voor onze 4 x 200 m meisjes

b_300_150_16777215_00_images_IMG_4232.JPG

Tussen alle individuele kampioenschappen door, vond op zondag 3 september het BK Estafetten plaats. Organisator AC Lyra kweet zich, naar goede gewoonte, uitstekend van zijn taak. Voor Deinze was het vooral uitkijken naar onze damesploeg bij de 4 x 200 m.

 

 

 

In de reeksen waren Emma Coppenolle, Fé Vannerum, Marlien De Jans en Chloe Beaucarne al goed voor de reeksoverwinning. Hun tijd 1:38.43 lag weliswaar een stuk boven hun persoonlijke best, maar het echte werk werd opgespaard voor de finale waar ze zich uiteraard vlot voor konden plaatsen.

In die finale haalden onze meisjes het vlot voor AC Meetjesland en HAC. Met meer dan drie seconden voorsprong was er van spanning overigens weinig sprake. Hun tijd 1:37.75 is een honderdste onder hun eigen clubrecord en slechts 14 honderdsten boven het nationaal record van CABW. Een ijzersterke prestatie dus. Laat ons hopen dat deze jonge ploeg volgend jaar een nieuwe gooi kan doen om onze club in de nationale lijsten te laten verschijnen.

Naast de dames, waren ook onze heren aan het werk op de 4 x 200 m. Brian Ingelaere, Kasper Zutterman, Luc Vervynck en Michael Obasuyi wisten zich echter met een tijd van 1:33.09 nipt niet te plaatsen voor de finale. Ze konden dus al hun energie gebruiken om onze dames in de finale naar de belgische titel te schreeuwen.

Wie is online

We hebben 44 gasten en geen leden online