Zoeken


Ward VAN DER KELEN en Zenobie VAN GANSBEKE triomferen in de 2e Grote Prijs O.Vl.

Met 1560 aangekomen atleten noteerden we voor de 21ste editie van onze jaarlijkse veldloop net geen nieuw wedstrijdrecord. Het jaar 2012, toen 1579 aankomsten werden geregistreerd, blijft de tabellen aanvoeren.

De hoofdwedstrijden werden vandaag gewonnen door Ward Van der Kelen bij de seniors mannen en door Zenobie Van Gansbeke bij de vrouwen. Voor AC Deinze tekenden vooral de dames voor de sterke prestaties. Anneleen Van de Riviere legde beslag op de derde plaats bij de seniors en zorgde zo voor de eerste podiumplaats van de dag. Bij de masters was er zowaar een dubbelslag met Veerle Dendoncker als winnares en Bianca Serroen als tweede. En nog bij de masters maar dan in de categorie 50+ wist Sabine Maes voor eigen volk de zege in de wacht te slepen. Nog in de top-5 ten slotte eindigden Maité De Pourcq (5de - ben 2010) en Enola Verschelden (4de – pup 2008).

De eer van de mannen werd gered door Gerben De Paermentier die bij de cadetten enkel Matthias Serrano van KAAG moest laten voorgaan. Jorre Boydens (vijfde benjamins 2010), Jannes Opstaele (vierde benjamins 2009) en Lowie De Bruycker (vierde miniemen 2006) krijgen eveneens een eervolle vermelding.

Bij deze alvast een welgemeende dank aan alle atleten en de vele vrijwillige medewerkers. Zonder natuurlijk de weermaker te vergeten ! En we kruisen nu al in onze agenda zondag 18 november 2018 aan. Tot dan !

 

Wie is online

We hebben 35 gasten en geen leden online