Zoeken


2007 Succesvol afgesloten te Rieme

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/foto/rieme30122007.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/foto/rieme30122007.jpg'

 

Image
Image

Op de voorlaatste dag van het afgelopen jaar 2007 trokken een aantal AC Deinze atleten naar Rieme waar rond het sportterrein Hoge Wal de traditionele Kerstveldloop werd gehouden. Het jaar werd voor onze club afgesloten met totaal vier podiumplaatsen, met de eerste plaats van Maarten Vandervennet als hoogtepunt van de dag.{mxc}

 

Het was even zoeken naar een parkeerplaatsje voor de wagen, want er was een massale opkomst en het weer was schitterend. Voor het eerst sinds vele jaren was het parcours geen modderige bedoening maar integendeel prima beloopbaar. De natuurlijke hindernissen - heuvel op heuvel af, bocht in bocht uit - kwamen daardoor als scherprechter in de strijd beter tot hun recht.

 

Bij de benjamins meisjes °99 gaf Fien Buysse het goede voorbeeld. In een race waarin vier atletes zich van bij het begin van de rest afscheidden legde Fien uiteindelijk beslag op de derde plaats. Alweer een podium dus voor Fien, de zoveelste in het rijtje dit seizoen. Benjamin Jorne Verwimp bij de jongens °99 had iets minder geluk : hij strandde op de vierde plaats, amper twee seconden na een atleet van Lokeren.

 

Toen was het de beurt aan de pupillen °98 met Maarten Vandervennet aan de start. Het werd een spannende zij aan zij met Stan Dieleman van LAT. Maarten bleek aan de streep net dat ietsje meer te hebben en voegde een nieuwe zege toe aan zijn nu reeds mooie palmares.

 

Bij de miniemen meisjes °96 worden we reeds enkele weken verwend op een mooi onderonsje voor de podiumplaatsen tussen Emma Van De Walle en Celine Van Rysseghem. Ook nu bleven deze dametjes netjes in elkaars buurt en kwamen als tweede en derde in die volgorde over de streep.

 

Tot daar de podia voor AC Deinze. Maar sta me toe hier even speciale aandacht te vragen voor de familie D'haemer, het sportiefste gezin van onze club. Altijd weer tekenen zij voltallig present op joggings of veldlopen, en geven vooral blijk van ware liefde voor het lopen. Voor papa Luc en moeder Martine zijn het meestal heroïsche achterhoedegevechten. Maar precies daarin ligt het mooie : gedreven en vol doorzettingsvermogen strijden om toch die paar tegenstanders 'van hun kaliber' achter zich te houden en zo ook een nieuwe overwinning op zichzelf te behalen. Dochtertje Birgit (pupillen °97) was ondertussen 32ste geworden, zusje Margot (miniemen °95) 12de, broer Sander (cadetten) 29ste en grote broer Jeroen was de beste van de dag door zowaar net binnen de top tien te eindigen bij de juniores !

 

Maar onze dank en bewondering gaat eveneens uit naar Margot en Lena, Elisabeth, Hanne en Jolien, Michiel en Jarni, Berend, Jorg en Aaron, Trees, Laura, Fien, Lieselot en Nele, Nathalie en Jana, Klaas, Matthias en Beau, Brian en Maikel, Emma, Jana en nogmaals Jana, Miet, Jonas, Johan en Bert, Arne en Mathias, Christiane, Rik, Wim, Anneleen en... Marc

Wie is online

We hebben 81 gasten en geen leden online