Zoeken


Anouska, Thomas en Karine veroveren goud op PK indoor

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/foto/pkindoor2008.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/foto/pkindoor2008.jpg'

Image
Image

Vorige zaterdag was er een eerste serieuze test voor onze spurterkes en ze konden op het PK indoor eens tonen wat ze nu al waard zijn.{mxc}

Anouska Hellebuyck (kogelstoten) en Thomas Van Der Plaetsen (hoogspringen) bij de juniores maakten hun favorietenrol helemaal waar en brachten zoals een beetje verwacht de titel mee naar huis.

Ook oude krak Karine Clauwaert pikte haar graantje mee en liet zich bekronen voor het verspringen bij de masters. Ander fel beheerd eremetaal was er voor Dries (60mh), Jolien De Roissart (60m en 200m), Marlien (60m en 200m), Lander (200m), Robin (kogel) en Karine (60m).

Finaleplaatsen waren er voor Els en lander in de 60m.  Eveneens als voor Bram Bouvijn en knap voor Quinten in dezelfde scholierenreeks. Bram Duchatelet maakte een bewuste gok en strandde op een zuchtje van het brons in de 400m.

Nolan strandde eveneens op die vervloekte 4e plaats. Verder gaven ook nog Eva, Wouter, Nora, Ilke, Francis, Natasha Fourneaux, Linde, Tom, Glenn en Sam Bouvijn het beste van zichzelf. De goed gevulde Deinse tribunesite liet zich duidelijk horen. De supporters beleefden een leuke dag en zagen veel goeie prestaties. Er sneuvelden weer enkele CR's en bijna elke atleet verbeterde één of ander PR. Iedereen tevreden dus. 

Ook de aanwezige bijna halve bestuursploeg (allen goed opvallend met nieuwe jassen; onze nieuwe sponsor zal zich in de handen wrijven!) zag veel goeds en konden collega bestuurder Sam eens aan het werk zien.

Hendrik 

In ons fotoalbum zijn enkele sfeerbeelden beschikbaar. 

Ook de moeite waard is de volgende site atletiekfotos.be  

Wie is online

We hebben 230 gasten en geen leden online