Zoeken


Deinze sterk on 'flanders fields'

Een verre verplaatsing, maar daarom geen lage opkomst van onze AC Deinze atleten. Heel wat Deinze atleten op verschillende podia. Veel wind en hoog gras.{mxc}

Op een zwaar, maar goed beloopbaar parcours, waren we met de allerjongste meisjes al onmiddellijk in de voorste gelederen te zien. Margot Laloux liep een schitterende 4de plaats, Lena Coene werd 22ste, heel knap gelopen.

Bij de meisjes ben 2e jaars was het een spannende strijd. In de sprint gewonnen door Fien Buysse op de 2de plaats Elisabeth Depla, een 5de plaats voor Elise Van De Velde. Puike wedstrijd evenals van Jolien Van De Wiele die zeer verdienstelijk 10e werd.

Benj Jongens 1ste jaars ging Niels Van De Velde een duel aan met een atleetje uit Ronse maar kwam ietsje tekort aan de aankomst. Flink gedaan Niels ! Jarni Ingelaere  14de liep een goeie wedstrijd, eveneens Heyse Eliot die 21ste werd.

Berend Ballinkx heeft eens het volle pond gegeven en bingo 1ste plaats, Jorg Van Lierde Jorg was 7de en Heyse Thomas 16de.

Bij de pupillen meisjes eerste jaars heeft Alien Van Parijs zich van haar beste kant laten zien  en werd 9de, Fien en Nele Van Den Driessche respektievelijk 13de en 14de verweerden zich kranig ondanks een val van een van de zusjes.Bij de 2de jaars daar liep Van Den Abeele Jana en was 17de, goed gedaan.

Pup Jong eerstjaars  daar voelde Heyse Fabian 8ste, zich in zijn sas op de zware omloop.Bij de 2de jaars daar liep Brian Ingelaere een dijk van een wedstrijd en dit na de indoor op zaterdag en was 5de, een schitterende 9de plaats voor Depla Karel nog maar pas aangesloten bij onze club, dat belooft.

Min Meisjes daar was een strijd te zien tussen Vanpoucke Ella en onze Ellen Beddeleem(eerste) die deze keer toch heel sterk voor de dag kwam en won!! Een 13de plaats voor Van Parijs Jana, 14de De Busscher Jana.

Min jongens een fraaie wedstrijd met een 7de plaats voor De Busscher Jonas achterna gezeten door Verstegen Arthur 9de proficiat jongens.

Bij de cad meisjes blijft Ilke Beddeleem zich kranig inzetten met een mooie 24ste plaats een voorbeeld voor sommigen van onze club!

Bij de sen dames liep Nele Van Autreve7de een zeer goeie wedstrijd in het gezelschap van Sofie Christiaens,Mieke Van Thuyne 20ste blijft mij verbazen proficiat Mieke.

Masters heren, alwaar Slos Rony met nog een beetje meer durf, nu 7de, maar er zit meer in. Jan Van Parijs sterk verkouden maar goed voor een 12de plaats, sterk gepresteerd. Sylvain Wieme deed bij de masters zijn debuut dit winterseizoen en kon bogen op een behoorlijke wedstrijd.

Sen heren met Jurgen Vertriest 19de liep een zeer goed ingedeelde wedstrijd en werd tot op het laatst ook aan gemoedigd.

Uw reporter ter plaatse Rita

Wie is online

We hebben 73 gasten en geen leden online