Zoeken


Camilla haalt EK ticket binnen

b_300_150_16777215_00_images_camilla_crosscup_2012.JPG

 

Traditioneel is de Cross cup te Roeselare het speelveld waar tickets worden uitgedeeld voor deelname aan internationale kampioenschappen. Dit jaar kon in de West-vlaams provinciestad een deelname aan het europees kampioenschap veldlopen te Budapest verdiend worden.

 

Met veel belangstelling werd gekeken naar de wedstrijd van Camilla De Bleecker. Vooraf waren de criteria bekend, de eerste twee plaatsen bij de junioren waren goed voor deelname aan het EK.

Camilla verkeert in bloedvorm, getuige hiervan is haar overwinning in onze eigen veldloop twee weken geleden.

Ze wist goed om te springen met de druk en eindigde knap tweede na de 1 jaar oudere Imana Truyens. Proficiat met uw europees ticket, Camilla. Op 9 december mogen we haar internationaal aan het werk zien.

Er waren overigens nog een aantal andere ACD's aan het werk: Mark Bultinck eindigde knap 10 de bij de masters, Rik Piccavet op plaats 41. 

Eerder op de dag Milan en Mathis Van De Walle op plaats 12 en 19 bij de pupillen. Ook mooi de vijfde plaats voor Brent Declercq bij de miniemen geboortejaar 2000.

Volgende week de cross in Oudenaarde. De traditionele Sint en het bijhorende 'cross weer' zullen waarschijnlijk weer van de partij zijn.

Wie is online

We hebben 216 gasten en geen leden online