Zoeken


PK estafetten zes maal goud

Op het PK estafetten te Aalst was onze club alweer de grote slokop. Met zes gouden en twee zilveren medailles kunnen we tevreden terugblikken op een mooi kampioenschap.

 

Organisator van het aflossingskampioenschap was ALVA (Atletiek Land van Aalst) en we moeten hen feliciteren met de uitmuntende organisatie. Onze Deinze ploegen voelen zich thuis op goede organisaties en geven daarom het beste van zichzelf.

 

De eerste twee nummers 4 x 100 m AC en Masters dames waren al direct goed voor het eerste goud. Even was er sprake van een belgisch record bij de Masters, maar dit was te voortvarend. We lieten het echter niet aan ons hart komen. 

De 4 x 100 m kleurde nog meer rood wit. Zowel de scholieren meisjes, als de scholieren jongens waren te sterk. Al hadden deze laatste amper een marge van 2 hondersten. Maar binnen is binnen en de coach Luc werd letterlijk op handen gedragen door 'zijn' boys. Door deze sterke prestaties zijn zowel de jongens als de meisjes vrijwel zeker van selektie voor het voorprogramma van de Memorial.

 

Ook de Cadetten jongens behaalden de eerste stek op ditzelfde nummer, ook meteen goed voor een clubrecord.

Onze dames AC hadden de smaak te pakken en besloten naast eerdere goud ook een ander eremetaal mee te nemen. Zilver dus op 4 x 200 m.

Bij de langere nummers wisten de pupillen jongens het goud binnen te halen op de 3 x 600 m.

De masters heren sloten het kampionschap af met een tweede zilveren plak op de 4 x 1500 m.

 

Jong en minder jong tevreden naar huis. Op naar de volgende kampioenschappen. 

Wie is online

We hebben 250 gasten en geen leden online