Zoeken


Van 57 honderdsten naar 37 honderdsten .....indoor Gent 21/12

Met 35 jeugdatleten trokken we in clubverplaatsing naar de topsporthal te Gent...

Onze allerkleinsten moesten het eerst in actie komen en kwamen toch met kleine oogjes toe op de parking. Het was toch vroeg hoor en het is vakantie hé. Maar toen ze binnenkwamen keken ze hun oogjes uit, “wauw zo groot en mooi “ was de reactie van ons kangeroemeisje Jana De Wilde die voor de eerste maal deelnam aan een indoor. De indoor banen hadden een nieuwe toplaag gekregen en lagen er dus perfect bij. Onze 7 benjamins Jana , Ashley , Loeka en Lisa ; Wout , Lander en Marek waren erbij . Ondanks gezondheidsperikelen deze week won Lisa toch het verspringen met 3m46. Bij de 60 m behaalde Lisa de derde tijd 9.97 . Ashley , ons crossertje , won ook haar reeks en zat zo al rechtstreeks met haar gedachten in Rieme, de komende clubverplaatsing veldcross. Jana startte complexloos aan de 60m , ‘t was de eerste keer , en won haar reeks ! Ze was dolgelukkig want ze was de beste , dus aan motivatie geen gebrek hier . Bij de jongens won haar broer Wout ook zijn reeks van de 60m ; wat moet je meer hebben voor de eerste keer!

 

Met 9 pupillen Axelle , Justine , Lieze , Louise , Marthe en Merel ons meidengroepje ; Kenji , Lukas en Gerben waren onze jongens . Vastberaden vlogen onze eerstejaars Axelle en Kenji al over de horden bij de 60m en waren tevreden. Lieze en Louise wonnen hun reeks in de 60m.

Verleden week miste Gerben nipt het clubrecord van de 1000m met “ 57 honderdsten “ en zette vandaag zijn joker in. Vanaf de start liep Gerben op kop met een strak tempo.In zijn spoor geen hazen of compagnie ; Gerben stond er alleen voor. Supergeconcentreerd , een strak tempo en luid aangemoedigd door onze supporters vloog Gerben over de piste. Met de laatste ronde in zicht perste Gerben er nog een sprintje uit , ongelooflijk ; een streling voor het oog en op de streep miste ie op een mierezucht het clubrecord...” 37 honderdsten “

Wat zijn “ 37 honderdsten “? Er komen nog kansen en met zo een grinta zal dit record zeker sneuvelen !

Onze grootste groep waren de 19 miniemen , het wemelde rood en wit bij sommige momenten. Hier waren Anne-sofie , Fenne , Julie , Katrijn, Laure , Sara en Marie onze meisjes en Aaron , Emiel , Ferre , Hannes , Louis , Mathis (x 2) , Pieter , Victor ( x2 ) ,Viktor en Quinten onze jongens.Ferre sprong zich op de vijfde plaats met 4.23m en behaalde een vierde plaats bij de 1000m .

Ook een dankwoord voor onze jeugdtrainers die de atleten tips en raad gaven bij de verschillende proeven en onze supporters voor hun sfeer!

In de namiddag kwamen de grotere atleten aan de beurt. De volledige uitslag kan je bekijken in de rubriek Uitslagen-overige.

 

Wie is online

We hebben 271 gasten en geen leden online