Zoeken


2014 pas gestart, AC Deinze nu al in volle galop!

b_300_150_16777215_00_images_indoorpk2014.JPG

 

Wie gisteren de nieuwsbrief van Atletiekleven in zijn mailbox vond, kon niet naast de kop kijken: PK indoor “Oost-Vlaanderen : Deinze boven al, geflankeerd door een alleszeggende podiumfoto polsstok cadetten.

Maar zelfs de reporter verslikt zich in het aantal medailles die onze atleten wegkaapten : 17x goud, 11x zilver (niet 1!) en 9x keer brons. Tot 2x toe kleurde het podium zelfs volledig rood-wit. Op de kop toe werd er door iemand in onze rangen een Belgisch record gevestigd.

 

 

 

Maar liefst 53 atleten van onze club vulden de topsporthal afgelopen zaterdag.

Cijfers die even moeten bezinken.

 

De tijd dat supporters samenhokten aan de kogelstand/podiumstand is al lang voorbij. De ganse dag door zagen we een verschuiving van atleten, supporters trainers en bestuur, verdeeld over gans de indoorhal, verdeeld over alle disciplines, verdeeld over alle categorieën. Sfeer kan je opsnuiven in de fotogalerij van Katrien in het fotoalbum.

 

Het zou dan ook een heus huzarenstukje worden om elke atleet individueel te bejubelen.

Onze aangesloten topsportatleten staan als een blok, maar ook een groot aantal van onze eigen raspaardjes trekken het voortouw. Een correlatie die inspirerend werkt. Dat resulteert in talrijke clubrecords, persoonlijke records, binnentreden ranglijsten top 10 aller tijden...van cadet tot master. Teveel om op te lijsten, maar met de komende KVV’s, BK’s , EK’s en WK’s in het vizier krijgt dit zeker een vervolg.

 

Als we dan de recente uitslagen in het veldloopgebeuren bekijken zien we ook hier steeds een stevige aanwezigheid met puike resultaten. En de echte krachtpaarden combineren zelfs indoor én veldloop.

 

Kortom : 2014 wordt voor onze club vast en zeker terug een boeiend jaar!

Wie is online

We hebben 120 gasten en geen leden online