Zoeken


De vernieuwde AC Deinze website

b_300_150_16777215_00_images_nieuwe_site.jpg

Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde site van atletiekclub AC Deinze. Technisch volledig herzien, eenvoudiger en overzichtelijker in gebruik.

 

Het is natuurlijk voor iedereen wat wennen, maar onze nieuwe site heeft tal van voordelen.

Zo werd de rubriek clubrecords volledig herschreven. het opzoeken en filteren van clubrecords kan sneller via een nieuwe opzoekfunctie. Op termijn voorzien we hier een aantal nieuwe tools (oa historie van clubrecords)

Ook de kalender werd onder handen genomen en kan nu nog beter ingedeeld worden. De integratie van het populaire Facebook en Twitter was een must en kon dus niet ontbreken.

Om het geheel overzichtelijk te houden, sneuvelden enkele rubrieken. Persoonlijke records worden niet meer aangeboden. Ook het weinig gebruikte forum en de individuele blogs werden geschrapt. We overleggen nog voor een aantal zaken die vroeger ook te vinden waren (verjaardagen, bijkomende info per gebruiker, enz.)

Een site is een levendig medium. Nieuwe artikelen en nieuwsberichten houden dan ook onze site actueel. We doen dan ook aan iedereen een oproep om actief mee te werken voor het schrijven van nieuwsberichten.

Tips en verbeteringsmogelijkheden aan onze site zijn steeds welkom.

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 303 guests and no members online