Zoeken


Beker van Vlaanderen A.C. - 7 mei 2023

b_300_150_16777215_00_images_patrick_interclub2023.jpgZondag maken onze atleten zich klaar voor de eerste Interclub-wedstrijd van het jaar: de Beker van Vlaanderen of kortweg de BVV voor Alle Categorieën.
Voor het eerst dit jaar strijden zowel de dames als de heren samen. Hierbij worden de resultaten van alle deelnemers van elke vereniging gegroepeerd in een clubresultaat. Aan elke discipline neemt slechts 1 atleet per club deel. De beste twee clubs stijgen een divisie, de minste 2 dalen.
Op basis van de behaalde punten in 2022 door de dames en de heren werd een nieuwe reeksindeling (divisies) gemaakt. Er zijn twee nationale reeksen. De Super League bestaat uit de acht beste ploegen uit Vlaanderen en Wallonië. De volgende acht ploegen (Vlaamse/Waalse) komen uit in de First League.
De daarop volgende 12 Vlaamse ploegen komen uit in de Ere-VAL. Nadien volgen nog eens 12 Vlaamse ploegen in de Landelijke 1, 2A, 2B en 3.
Ac Deinze komt dit jaar uit in de First League en zal de strijd aangaan in Vilvoorde tegen: VAC - ACHL - ROBA - AVLO - SER - ASVO en RCG.
Graag al op voorhand een dikke merci aan alle atleten die zich willen inzetten voor de club want het is soms puzzelen om op elke discipline iemand af te vaardigen. Elk puntje kan bepalend zijn dus go team Deinze! We wensen alle atleten heel veel succes en teamspirit maar aan sfeer zal het er ongetwijfeld niet ontbreken

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 152 guests and no members online