taalkeuze

Springgala vergeet rode duivels niet

Read more: Springgala vergeet rode duivels niet

Twee topevenementen naast elkaar zorgt voor organisatorische problemen. Uiteraard zijn ook wij tevreden met de kwartfinale van onze Rode Duivels, maar dat ze net de datum van ons Springgala moesten uitkiezen is minder leuk. Aanpassen van ons programma is niet mogelijk, maar de match zal wel te volgen zijn op twee grote schermen in de kantine. Op die manier bieden we dubbel plezier aan en kan atletiek en voetbal samen toch een feest worden. Dat ze bij het nieuwe voetbalstadium in Brussel daar maar eens een voorbeeld aan nemen.

 

Springgala 2016 prijzengeld voor alle nummers (2)

Read more: Springgala 2016 prijzengeld voor alle nummers (2)

Het Springgala 2016 nadert met rassenschreden. Nog 3 dagen voor we onze voorinschrijvingen afsluiten.

Let op, ook op de dag zelf kan ingeschreven worden. U betaalt dan wel 5€ inschrijvingsgeld, in plaats van de 2€ tijdens de voorinschrijving.

Ondertussen werd beslist ook voor de niet-springnummers prijzengeld toe te kennen. meer details hierover kan u vinden op www.springgala.be

Springgala 2016 - startschot gegeven

Read more: Springgala 2016 - startschot gegeven

Ook in 2016 zijn we verheugd jullie de tweede editie van ons Springgala aan te kondigen. Met de release voor onze affiche (alweer een mooi ontwerp van communicatiebureau Visual/Izegem) kunnen we ons volop profileren. Met de deelname van onze eigen topaltleet Thomas Van der Plaetsen, heeft deze editie alles om een mooi deelnemersveld te verzamelen.

 

Affiche Springgala 2016 klaar

Read more: Affiche Springgala 2016 klaar

Met enige trots kunnen we onze affiche voor de tweede editie van het Springgala 2016 voorstellen.

We zijn nog meer verheugd te kunnen aankondigen dat onze eigen atleet Thomas Van der Plaetsen niet alleen bereid was model te staan voor deze affiche, maar dan zijn deelname ook werd bevestigd.