Zoeken


THOMAS EN LARISSA ONTVANGEN SPORTTROFEE STAD DEINZE

Vorige vrijdag werden in Sporthal Palaestra tijdens een zeer vlotte 'sportcafé' de resultaten bekend gemaakt van het voorbije Sportreferendum 2013. Onze club viel opnieuw meermaals in de prijzen.

 

Voor dit Referendum kwamen de prestaties in aanmerking over de periode 1 november 2012 tot 31 oktober 2013. Voor het eerst werden de trofeeën toegekend door een vakjury, die de moeilijke taak kreeg verschillende sportdisciplines met elkaar te vergelijken.Onze tienkamper Thomas Van der Plaetsen werd uiteindelijk verkozen tot Sportman van het Jaar. Zijn overwinning op de Universiade in Kazan en zijn deelname aan het WK in Moskou, afgesloten op de vijftiende plaats, gaven de doorslag. Thomas ging voetballer Jens Naessens (Zulte-Waregem) en wielrenner Kenny De Haes vooraf. Een heel sterk podium heet dat dan. Voor Thomas was het wel een heel drukke week na het behalen van zijn bronzen medaille op het WK indoor vorige week. Wellicht is deze prestatie trouwens reeds voldoende om ook volgend jaar tot Sportman van het Jaar te worden uitgeroepen ?

De trofee van Jeugd atleet werd overhandigd aan onze Larissa Timmerman. Zij werd beloond met het behalen van de vele provinciale, Vlaamse en nationale titels in het kogelstoten en discuswerpen. Ook haar prestaties in de andere meerkampnummers bleven niet onopgemerkt. Jorg Vanlierde - vorig jaar verkozen tot Jeugdatleet - werd nu derde in deze categorie.

Voorts eindigde master Lieve Clauwaert zeer verdienstelijk tweede in het referendum Sportvrouw van het Jaar na de verdiende winnares acrogymnaste Lara Schollier, en werd onze club AC Deinze derde in de categorie Sportclub van het Jaar.

Wie is online

We hebben 100 gasten en geen leden online