Zoeken


De vernieuwde AC Deinze website

b_300_150_16777215_00_images_nieuwe_site.jpg

Eindelijk is het dan zover, de vernieuwde site van atletiekclub AC Deinze. Technisch volledig herzien, eenvoudiger en overzichtelijker in gebruik.

 

Het is natuurlijk voor iedereen wat wennen, maar onze nieuwe site heeft tal van voordelen.

Zo werd de rubriek clubrecords volledig herschreven. het opzoeken en filteren van clubrecords kan sneller via een nieuwe opzoekfunctie. Op termijn voorzien we hier een aantal nieuwe tools (oa historie van clubrecords)

Ook de kalender werd onder handen genomen en kan nu nog beter ingedeeld worden. De integratie van het populaire Facebook en Twitter was een must en kon dus niet ontbreken.

Om het geheel overzichtelijk te houden, sneuvelden enkele rubrieken. Persoonlijke records worden niet meer aangeboden. Ook het weinig gebruikte forum en de individuele blogs werden geschrapt. We overleggen nog voor een aantal zaken die vroeger ook te vinden waren (verjaardagen, bijkomende info per gebruiker, enz.)

Een site is een levendig medium. Nieuwe artikelen en nieuwsberichten houden dan ook onze site actueel. We doen dan ook aan iedereen een oproep om actief mee te werken voor het schrijven van nieuwsberichten.

Tips en verbeteringsmogelijkheden aan onze site zijn steeds welkom.

Reacties   

# Piet De Vooght 01-05-2012 09:30
Dat ziet er prima uit ! Fris, overzichtelijk en mee met de allernieuwste sociale media-mogelijkheden.
# Annick Mulier 02-05-2012 22:15
Le nouveau ACDeinze-sight et arrivé... :roll:
Knap gedaan, Bart, en bedankt voor jouw inzet voor de club!

Wie is online

We hebben 98 gasten en geen leden online