Zoeken


Stockverkoop kledij

Beste atleten, We hebben een vroege lenteschoonmaak gehouden en hebben met het inrichten van nieuwe kasten voor kledij en 2°spikes besloten om de overige kledij te verkopen.

In bijlage vinden jullie een overzicht met wat er zoals te koop wordt aangeboden en voor welke prijs.

Indien je interesse hebt, kan je deze steeds kopen tijdens de trainingen op woensdag en vrijdag, telkens van 17u45 tot 20u00. Gelieve u te wenden toe mij (Valerie). Uiteraard kan je bij ook terecht voor de sweaters van de club, 2°hand spikes, pinnetjes voor spike en onze clubsinglet of -topje.

PS: Voor onze nieuwe atleten die nog geen clubsinglet hebben, er zijn terug clubsinglets op voorraad.

 

Inschrijving Lenteloop 29 april 2022

Integration with info page (list of contests, etc.)

Nieuwjaarswensen

Read more: Nieuwjaarswensen

Aan alle bestuursleden  trainers en atleten  alsook alle medewerkers en juryleden wensen wij een fijne kerst toe en een gelukkig en gezond 2022

Grtn

Etienne en Rita

 

Wie wil onze bestuursploeg vervoegen?

Ben je sportief, gemotiveerd èn geëngageerd, bereid om wedstrijden en events mee te organiseren ? Geef een seintje aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gevonden lens Tamron

Wij hebben een lens voor een reflex camera gevonden op onze piste. Merk Tamron.

Vermoedelijk is deze blijven liggen tijdens één van onze laatste wedstrijden.

De rechtmatige eigenaar kan zich, bij opgave van de juiste aanvullende gegevens (diafragma, focus) melden bij Rita 0479/73.19.93

Wie is online

We have 129 guests and no members online