Jeugdatleet 2019

De club vindt het belangrijk dat aan eigen wedstrijden maar ook aan de kampioenschappen wordt deelgenomen. Om op het einde van het seizoen te worden beloond en bekroond tot verdienstelijke jeugdatleet, moet een minimum puntenaantal bijeengesprokkeld worden in het winterseizoen én in het zomerseizoen.


Hier vinden jullie de tussenstand "jeugdatleet 2019" op 20 januari:

 

Gedurende de trainingen wordt de intensiteit wat opgebouwd naar de kampioenschappen toe, waardoor we deelname aan deze wedstrijden dan ook heel erg belangrijk vinden. Zoals in de puntentabel te zien is, worden deze wedstrijden dan ook beloond met een hoger puntenaantal. De clubverplaatsingen krijgen eveneens een iets hoger puntenaantal dan de niet-clubverplaatsingen. (Is het mogelijk om steeds de uitslag van de niet-clubverplaatsingen door te sturen voor de verwerking?)

Om op het einde van het seizoen te worden beloond en bekroond tot verdienstelijke jeugdatleet, moet een minimum puntenaantal bijeengesprokkeld worden in het winterseizoen én in het zomerseizoen.

Benjamins : Winter = 16 ptn & Zomer = 20 ptn Pupillen : Winter = 20 ptn en Zomer = 27 ptn Mimienen : Winter = 22 ptn en Zomer = 29 ptn

De lijsten zullen steeds op de site (sectie"jeugd") nagekeken kunnen worden. Gelieve de ev. fouten steeds te melden via mail.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie is online

We have 101 guests and no members online