ONZE CLUB STELDE ZIJN DEUREN OPEN MET SUCCES

Op zondagvoormiddag 30 april stelden we in kader van de Open Domeinendag en op vraag van stad Deinze onze piste open en hielden een kennismakingswedstrijd voor de jeugd. Een 55-tal atleetjes vergezeld van hun ouders namen hieraan deel.
Onze jeugdtrainsters Sara en Sofie (proficiat en dank voor de puike organisatie!) stelden een programma samen waarbij de disciplines 60m sprint, kogelstoten, verspringen en 1000m aan bod kwamen. Onder begeleiding van Sara, Sofie, Mieke en Johan en met hulp van een schare medewerkers liep alles in goede banen.
Het deelnemersveld bestond uit een ideale mix van reeds ervaren wedstrijdlopers (met onze dank voor hun bereidwillige medewerking aan deze activiteit!), aangesloten atleetjes zonder wedstrijdervaring en nieuwe geïnteresseerde kinderen, misschien wel enkele atleetjes in wording. In een heel gemoedelijke sfeer konden de nieuwelingen eens tonen wat ze in hun mars hebben. De ervaren atleten demonstreerden welke vordering enkele jaren training reeds kan opleveren.
De aanwezigen lieten zich na afloop het gratis aperitief smaken. De deelnemers kregen een diploma met de geleverde prestaties; zouden ze dit reeds in hun kamer opgehangen hebben?
De interesse was vooraf moeilijk te voorspellen maar het werd een onverhoopt succes dat wellicht voor herhaling vatbaar is.

Wie is online

We have 77 guests and no members online