A.C. DEINZE rouwt om het overlijden van een trouwe medewerker

JULIEN CLAUWAERT OVERLEDEN

De familie meldt ons het overlijden na een slepende ziekte van Julien Clauwaert. Reeds in de tijd van AJAX Deinze (lang vóór de oprichting van het huidige AC Deinze) was Julien een vertrouwd gezicht op vele pistemeetings en veldlopen. Samen met zijn echtgenote Norva was hij als medewerker actief en daarbij kweet hij zich steeds plichtsgetrouw van de taak die hij kreeg toegewezen. Voor vele taken konden wij op de vrijwillige medewerking van Julien rekenen en genieten van zijn minzame glimlach en zijn kwinkslag.{mxc}

 

Vanzelfsprekend volgde Julien met bijzondere aandacht jarenlang de resultaten van zijn dochters Karine, Lieve en Greet en schoonzoon Jan Van Parijs. Allen vonden zij de weg naar de atletiekpiste dankzij vader Julien, die hen steeds stimuleerde en aanmoedigde; dankzij de gedrevenheid van Julien slaagden zij erin sterke prestaties neer te zetten en zijn ze nog steeds zelf actief. Later volgde Julien natuurlijk ook als trotse opa de sportieve vorderingen van zijn kleinkinderen. Bovendien volgde Julien met meer dan gewone interesse de prestaties van alle andere atleten van AC Deinze, die hij tijdens het jureren door ook nog een bemoedigend woordje toesprak.

Julien werd net geen 81 jaar oud. De begrafenis vindt volgende donderdag 22 april 2010 plaats om 10u30 in de kerk St. Amandus en St. Job van Astene.

Het bestuur van AC Deinze dankt Julien voor zijn jarenlange trouwe hulp en biedt zijn oprechte medeleven aan aan Norva en de hele familie Clauwaert.

Wie is online

We have 175 guests and no members online