Zoeken


Ward VAN DER KELEN en Zenibie VAN GANSBEKE triomferen in de 2e Grote Prijs O.Vl.

Met 1560 aangekomen atleten noteerden we voor de 21ste editie van onze jaarlijkse veldloop net geen nieuw wedstrijdrecord. Het jaar 2012, toen 1579 aankomsten werden geregistreerd, blijft de tabellen aanvoeren.

Jongerencross te Waregem 5 november.

Zondag trokken we met de club naar de eerste gewone veldloop. Alhoewel gewoon kon je het niet echt noemen want de 1 en 2° jaars liepen samen in een reeks. Moeilijk om in te schatten waar je dan loopt t.o.v. je leeftijdsgenoten.

Overzicht kampioenen zomerseizoen 2017 (52)

Naar goede gewoonte heeft Etienne opnieuw een overzicht gemaakt van onze kampioenen van het afgelopen zomerseizoen. Proficiat aan allen:

 

Crosscup Relays Gent Jeugd

We zijn weer vertrokken voor een nieuw veldloopseizoen .We  starten traditioneel  met de Crosscup Relays in de Blaarmeersen. Geen gewone veldloop zoals alle andere,

Open Provinciaal kampioenschap meerkamp op zaterdag 23 en zondag 24 september

Lees meer: Open Provinciaal kampioenschap meerkamp op zaterdag 23 en zondag 24 september

Eén van de meest succesrijke organisaties, van de vele door onze club, over de vele jaren heen ingericht op onze kunststofbaan. 328 deelnemers, 87 clubatleten(tes), 7 medailles, waaronder 2 gouden en 4 nieuwe clubrecords.

Dat succes is aan meerdere factoren te danken: onze talrijk medewerkende bestuursleden onder leiding van onze alom geprezen voorzitster Rita, de vele medewerkers op het secretariaat, alle vrijwillige medewerkers op het terrein, in de kantines, aan de toegang, onze ijverige clubfotografen,

Wie is online

We hebben 55 gasten en geen leden online