Zoeken


Brian zilver op KVV meerkamp

b_300_150_16777215_00_images_DSC_5305.jpg

 

Op het kampioenschap van Vlaanderen te Dilbeek meerkamp heeft Brian Ingelaere een mooie tweede plaats behaald. Met 4577 punten bleef hij de nummer drie Alessandro Van De Sande vooraf. De eerste plaats was weggelegd voor Tobias Capiau van Vlierzele. 

 

 

Augustus is traditioneel de maand van de kampioenschappen. De meerkampen maken daarbij een belangrijk deel uit. Dilbeek was net zoals vorig jaar het toneel van de vlaamse kampioenschappen.

Brian was de enige deinzenaar dit jaar. 

De eerste dag startte met de 100 m. Brian bleef twee hondersten onder de beste tijd van Tobias en kon daarmee tevreden zijn. Het ver is voor hem altijd een 'bijzondere' discipline. De witte plank wordt door de omstanders angstvallig in de gaten gehouden. Ditmaal geen nulsprongen en iedereen opgelucht. Ook hier alweer een tweede plaats. Volgend nummer, de kogel. Niet direct zijn sterkste nummer, maar met 11.24 m toch goed voor een PB. De dag werd afgesloten met het polsstok. Vlot over 4.00 m en dan de regen. 4.10 m bleek net te hoog, al zat er bij droog weer meer in.

 

Dag twee:   100 m horden. Altijd een 'gevaarlijk' nummer. Met 15.15 alweer een PB en goed voor plaats 5. De tweede plek bleef behouden en dit is na Brian's minst sterke nummer toch altijd een opsteker.

Hoog: opboksen tegen concurrenten die 10-15 cm groter zijn is geen kadeau. Brian sprong over zichzelf en tekende 1.60 m op. Alweer een vijfde plaats en nog steeds op 2 in het algemeen klassement.

Speer: 37.30 en het derde PB in deze achtkamp. Met een mooie voorsprong kon Brian in de afsluitende 1000 m zijn zilveren stek verdedigen. 3:10.47 was niet meteen zijn sterkste tijd op dit nummer, maar wel voldoende voor de einduitslag: zilver.

 

Iedereen meer dan tevreden, met dank aan de support van trainster Kris, traier Andre en de uitmuntende organisatie van AC Dilbeek. Op naar het BK

Add comment


Security code
Refresh

Wie is online

We have 90 guests and no members online