Zoeken


Eerste indoor kampioenschap levert 19 medailles

Een nieuw jaar en dus de indoorkampioenschappen staan weer voor de deur. Traditioneel gaat Deinze op het provinciaal kampioenschap met een pak medailles naar huis. Met 19 medailles, wel een stuk minder dan vorige jaren, mogen we tevreden terugblikken. Een overzicht.

Goud:

Liefst vijf keer goud mochten we naar huis meenemen en wat opvalt drie daarvan waren in het polsstokspringen bij de heren. Jarni mocht bij de cadetten zijn allereerste titel met bijhorend “leeuwtje” opspelden, en ook broer Brian behaalde de titel en dit bij de juniores. En ook in de tussenliggende leeftijdscategorie (scholieren) was voor Deinze. Jorg verpulverde de tegenstand met een 4.36 m.

Nog een springnummer waar goud werd behaald, maar dan wel het verspringen. Fien S. sprong 5.16 m en liet zo een andere Fien (Vandendriessche) achter zich.

Het laatste goud was voor Ellen op de 800 m bij de juniores. Ze eindigde knap derde in haar reeks na twee senioren, en dit was ruim voldoende voor de oost-vlaamse titel.

Zilver:

Naast het eerder aangehaalde zilver bij ver van Fien VDD, haalde Tobias het bij de juniores in het polsstok springen. Met 4.30 m overigens een mooi PR. Eerstejaars junior Chloë alweer op het podium bij de 60m horden en ook Fien S. behaalde hetzelfde kleur bij de scholieren. Voor haar een tweede medaille.

Bij het hoogspringen cadetten dames een knappe tweede plaats voor Julie met 1.49m. En bij de 400m cadetten heren mocht ‘ontdekking’ Hannes het zilver rond de nek hangen.

Brons:

Acht keer brons tot slot:

Scholier Arthur vindt dit blijkbaar een mooi kleur en behaalde tweemaal dit eremetaal. Polsstok en 60m horden. Ook Junior Charlotte vond dit en deed hetzelfde op de 60m en de 200m. Een geslaagde terugkeer na een blessurejaar. Celestine sprong 1.58m bij het hoog juniores dames, ze moest hiervoor wel wachten op een gelukte derde sprong. Brian kon zich als eerstejaars plaatsen voor de 60m en zo behaalde ook hij een tweede medaille.

Bij de senioren behaalde Nolan het brons op de 800m met een vijfde tijd over alle reeksen heen. Bij de dames haalde Hanne het laatste brons binnen voor Deinze, met 5.41 goed voor een overall vierde plaats en derde van de provincie.

Aan alle medaillewinnaars, alle overige deelnemers, trainers en supporters bedankt en tot op het Vlaams.

Wie is online

We hebben 43 gasten en geen leden online